Design Teamet

Gry Andersen  - Gry's kortmakeriJeg er 37 år, bor i Halden, Østfold med mann, 4 barn, + 2 katter og 2 kaniner :-)
Scrapping startet jeg med for ca 9 år siden, det har vært stillstand innimellom, men scrappelysten kommer alltid tilbake!!

Hobbyen har vært terapi til tider, da jeg ikke klarer å jobbe pga kronisk utmattelsessyndrom,
har vært veldig takknemlig for hobbyen da!!

Stilen min er ofte småromantisk, glad i blomster ol. Dekorerer alltid alle sider i kort /prosjekter jeg lager!

***********************************************************
Anita Sæterdal - Anitas Kortgleder
Anita

Jeg er 72 modell, bosatt i Førde med samboer og 3 barn. Med aktive barn, er det mye kjøring, heieng og henting. Til å være ekstremt lat, har jeg tilbragt fryktelig mage timer på fotballbaner, og i idrettshaller rundt omkring.
Når ting er hektisk, er det viktig at samvær med mine venninner er positivt. Humoren sitter løst, og jeg trives aller best om jeg kan få andre til å føle seg vel. Jeg er den dama som sier «men så er jeg jo så beskjeden» bare for å understreke at jeg ikke er det J. Jeg er, i følge meg selv, passe sprø, ekte nabokjærring, og ikke redd for å si hva jeg mener (men jeg må ikke).

Stempel og papir har vært med i livet mitt siden våren 2011, men jeg er nok ikke den typiske scrapperen, siden min andre hobby er online gaming (HOS og WOW). Ellers så strikker og hekler jeg litt, og klager på at døgnet har for få timer.

Mine kort og prosjekt er overdådige og har mange blomster og mye «stæsj». De har nesten alltid et stempelmotiv, fargelagt med Promarker. Det er i fargeleggingen jeg har min største styrke. Favorittprosjektet er det jeg ikke har prøvd enda, de prosjektetene jeg må ut av min komfort sone, eller lære noe nytt for å lage.


************************************************************


Bente Årstad - Bente's kortblogg

Hei!

Jeg Bente Årstad og er 53 modell og er fra Egersund i Rogaland. Her bor jeg med mann og to katter.
Har tre voksne barn og to barnebarn.

Scrapping begynte jeg så smått i 2004,  men da syk jeg ble  i 2008 og ble mye hjemme da ble jeg helt hekta og  på denne flotte hobbyen. Storkoser meg på hobbyrommet og glemmer tid og sted:)
Min blogg heter Bentes korthobby. Lager mest på  kort og esker. Liker ellers godt alle
brettetenikker.

Nå gleder jeg meg til å være en del av teamet til Papirplaneten. Tusen takk for muligheten jeg har fått!.


****************************************************

Monica Langedal - Monicas papirverden

Hei!

Eg heiter Monica Langedal, 76-modell som kommer fra den flotte kystbyen Florø i Sogn og Fjordane. Her deler eg hus med samboer og 2 barn, en gutt på 6år og ei jente på 1år.

Litt usikker på når eg starta med denne fantastisk flotte hobbyen, men det har no blitt en del år. Blir bare meir og meir aktiv for hvert år, en blir avhengig rett og slett! Mange har ein type stil som dei passer inn i, for min del så likar eg litt av alt. Så har ingen spesiell stil, men likar godt Maja Design, Pion, Papirdesign og Fab Scrap innan mønsterark. Når det gjelder pynt, så er eg i mitt rette element om det er stjerner, tannhjul, perler og blomster tilgjengelig. Ellers er det kjekt å hente materiell fra naturen, som f.eks kongler, bark og skjell.
Eg lagar stort sett kort og esker, men veldig kjekt med LO/PL og klin & klæsj en gang i blant og :-)
Ellers syns eg det er veldig kjekt å reise på treff, både store og små treff er kjekt. Det å treffe andre med samme lidenskapen og sitte til langt på morrakvisten uten å tenke på klokka er heilt supert.

Gleder meg til å ta fatt på DT-oppgavene og bli kjent med dei andre jentene i teamet!

Monica

******************************************************

Gunn Olsen Gunns Papirpyssel

Hei,
Jeg heter Gunn Kjersti Olsen, men bruker bare Gunn i hverdagen. Og du finner meg ved å søke GunnsPapirpyssel. Jeg bor på et lite sted som heter Nordkisa, 10 min. fra Gardermoen. Jeg går inn i mitt 43 år, singel og stolt mamma til en gutt på 16.5 år.

Jeg har alltid vært kreativ, har drevet med mange typer hobbyer. Men da min sønn ble født i 1999 ønsket jeg å lage en mer utfyllende bok om han. Jeg begynte i det små, kjøpte inn ekstra perm og ark samt klistremerker og snakkebobler..hihi..Limte inn bilder, billetter, stickers etc. En enkel scrappeform. Visste ikke at dette da hadde et eget navn… Etter det har det bare utviklet seg, og behovet for stæsj og utstyr har blitt større. Og det har krevd større plass. Heldigvis har jeg et stort hobbyrom som bare er mitt. Dette har blitt min hoved hobby, den gir med det pusterommet jeg trenger i en hektisk hverdag. Lager mest kort, men holder på med litt småtterier av andre ting, binding av kranser, andre diy ting og maler litt keramikk. 

Jeg blir inspirert av alt rundt meg, det være seg flotte blogger/utfordringer, butikker, reklame, Pinterest etc. Jeg ser alltid etter noe jeg kan bruke til mitt formål. Noe jeg kan gjøre om og lage i papirutgave. Jeg bretter mye 3D, ofte lager jeg malene selv. Liker når jeg kan sitte og bryne meg på det. Men lager mange kort, fint å kunne variere litt. «Lyst til å gjøre/prøve» lista mi er kjempe lang, jeg noterer meg hva jeg kunne tenke meg å brette. Den lista begynte jeg med for 7-8 år siden…så..phu! Det kommer mer på enn jeg klarer å stryke ut…hihi…

Takk for at jeg får være med på Design Teamet, dette blir morsomt og lærerikt 


Klem


****************************************************

Hilde Larsen Tindaloo

Heisann! Jeg heter Hilde men er best kjent som Tindaloo på nettet, og vakre Vesterålen i Nord-Norge er mitt hjem. Jeg er en 39 år gammel scrapper ~ peppermø, bibliofil, og nerdete fangirl som elsker alle ting Sci-fi & Fantasy ♥ Doctor Who & Supernatural! 

Jeg har alltid likt å ta bilder, male og være kreativ, helt siden jeg var liten. Så introduserte ei venninne meg til en helt 'ny' type hobby i 2006, scrapbooking! Jeg kjøpte litt forskjellig stæsj og lagde snart mine første LO'er og fant ut at papirhobby var absolutt min greie. Men da jeg oppdaget kortlaging og stempling, DA først ble jeg hekta! Og siden har samlingen min har økt jevnt og trutt, såpass at jeg får høre jeg har like mye scrappe-ting som vår lokale hobby-butikk... hehe, jeg tror nok jeg har mere!.. Med noen tusen stempler kan man vel trygt si jeg er litt stempel-gal ;) 

En av mine aller største inspirasjonskilder er Tim Holtz, og 99% av alt jeg lager er distress ink på, og akvarellmalt ~ ofte med en kombinasjon av twinkeling H2O og distress :) 

Jeg er ufør, og med mye vondter og hender som ikke alltid virker, får jeg ikke alltid lagd alt som jeg ønsker og har ideer til ~ men jeg vet seriøst ikke hva jeg skulle gjort uten denne hobbyen, bloggen min (som nylig hadde 7års jubileum!) og det utrolig flotte scrappe-miljøet som man kan finne med et par tastetrykk på nettet! Når jeg ikke er i form til å scrappe, så sitter jeg og surfer og finner inspirasjon, på youtube eller facebook, forum og flotte utfordringsblogger, som PapirPlaneten! Takk for at jeg får være med på DesignTeamet ♥


***************************************************

Annelen Våge - Annelen's hjørne

Heisann!

Eg heiter Annelen Våge, 74-modell og kjem frå Florø i Sogn og Fjordane. Her bur eg ilag med sambuer, ein aktiv hund og ein katt.

Eg huska ikkje når eg begynte med denne hobbyen, men det har blitt nokre år no. Eg har alltid likt å pynte albumsider, men då skjønte eg ikkje at det hadde eit navn... No blir det som oftast kort eg lager, men innimellom blir det ei albumside eller to. Har vel ingen spesiell stil så vidt eg veit. Eg lika å prøve ut forskjellige bretteteknikka, nokre ganger tek det ei tid før lyset kjem på. Men gir meg sjeldent.

For meg er scrapping og fjelltura den beste terapien eg kan få. Når eg setter meg ned med hobbyen, finner eg roen (som oftast, visst det ikkje er noko som gir meg fullstendig hodebry då ;-) ).

Har begynt å utforske PL og mixed media etter at eg rota meg på kurs. Og dette er to ting eg vil prøve meg meir på.

Gleder meg til å prøve meg som DT her på Papirplaneten og ikkje minst bli kjent med dokke andre i teamet :-)

Klem

*
*
*
************************************************
Tidligere DT'er

Astrid Magnussen - Astrids lille stempelverdenIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar