mandag 28. desember 2015

Presentasjon av nye DT'er


Astrid Magnussen - Astrids lille stempelverden


Heisann 
Uttrykksikonet smile

Mitt navn er Astrid Magnussen, jeg er 52 år og bor i Førde i Sogn og Fjordane. Jeg har holdt på med litt forskjellig men aldri hatt noen fast hobby over lengre tid før jeg startet med å lage kort.

Det som fikk det hele til å starte var at jeg ble syk og etter noen år måtte gi meg i arbeidslivet. Lange dager uten noe spesielt å fylle de med var tungt. Da min søster overtalte meg til å prøve å lage kort så fant jeg fort gleden i den kreativiteten jeg oppdaget. Det ble ren terapi for meg. Jeg fant roen og koste meg stort når jeg satte meg ved scrappebordet og kreativiteten fikk fritt spillerom.

Etter et par år startet jeg å blogge, og så begynte jeg å bli med på treff rundt om kring. Å reise på treff og møte så mange herlige mennesker, som har den samme lidenskapen for denne hobbyen som en selv, er helt fantastisk !! Det gir meg mye glede og inspirasjon.

Stilen min varierer siden jeg liker både helt enkle kort (C&S), lag-på-lag, fra sarte pastellfarger til sterke klare farger på kortene, og ikke minst vintage som jeg bare har blitt mer og mer glad i. En ting som går igjen på det jeg lager er dies og halvperler.

Jeg har oppdaget Mixed Media for alvor etter et kurs med Kirsten Hyde så det er noe jeg vil gjøre mer av fremover. På kortene bruker jeg både digi motiv og vanlige stempler, og jeg storkoser meg med å fargelegge med Promarkerne mine.

Jeg liker å prøve ut litt forskjellige bretteteknikker på kortene mine, og jeg lager også esker og skrin av forskjellige slag. Eskene lager jeg enten fra bunnen av eller jeg tar gjenbruk av tomme esker, samt også tomme glass, som jeg kan dekorere.

For tiden er jeg også DT på tre andre design team, og jeg er med å arrangere Førdescrappen.


Jeg er stolt og glad over å få være en del av design teamet til Papirplaneten, og jeg ser frem til å ta fatt på oppgavene sammen med resten av det flotte design teamet 
Uttrykksikonet smile
 Håper jeg kan være til inspirasjon for dere som blir med på utfordringene våre.
Astrid 


*************************************

Bente Årstad - Bente's kortblogg

Hei!

Jeg Bente Årstad og er 53 modell og er fra Egersund i Rogaland. Her bor jeg med mann og to katter.
Har tre voksne barn og to barnebarn.

Scrapping begynte jeg så smått i 2004,  men da syk jeg ble  i 2008 og ble mye hjemme da ble jeg helt hekta og  på denne flotte hobbyen. Storkoser meg på hobbyrommet og glemmer tid og sted:)
Min blogg heter Bentes korthobby. Lager mest på  kort og esker. Liker ellers godt alle
brettetenikker.

Nå gleder jeg meg til å være en del av teamet til Papirplaneten. Tusen takk for muligheten jeg har fått!.


****************************************************

Monica Langedal - Monicas papirverden

Hei!

Eg heiter Monica Langedal, 76-modell som kommer fra den flotte kystbyen Florø i Sogn og Fjordane. Her deler eg hus med samboer og 2barn, en gutt på 6år og ei jente på 1år.

Litt usikker på når eg starta med denne fantastisk flotte hobbyen, men det har no blitt en del år. Blir bare meir og meir aktiv for hvert år, en blir avhengig rett og slett! Mange har ein type stil som dei passer inn i, for min del så likar eg litt av alt. Så har ingen spesiell stil, men likar godt Maja Design, Pion, Papirdesign og Fab Scrap innan mønsterark. Når det gjelder pynt, så er eg i mitt rette element om det er stjerner, tannhjul, perler og blomster tilgjengelig. Ellers er det kjekt å hente materiell fra naturen, som f.eks kongler, bark og skjell.
Eg lagar stort sett kort og esker, men veldig kjekt med LO/PL og klin & klæsj en gang i blant og :-)
Ellers syns eg det er veldig kjekt å reise på treff, både store og små treff er kjekt. Det å treffe andre med samme lidenskapen og sitte til langt på morrakvisten uten å tenke på klokka er heilt supert.

Gleder meg til å ta fatt på DT-oppgavene og bli kjent med dei andre jentene i teamet!

Monica

******************************************************

Gunn Olsen - Gunns Papirpyssel

Hei,
Jeg heter Gunn Kjersti Olsen, men bruker bare Gunn i hverdagen. Og du finner meg ved å søke GunnsPapirpyssel. Jeg bor på et lite sted som heter Nordkisa, 10 min. fra Gardermoen. Jeg går inn i mitt 43 år, singel og stolt mamma til en gutt på 16.5 år.

Jeg har alltid vært kreativ, har drevet med mange typer hobbyer. Men da min sønn ble født i 1999 ønsket jeg å lage en mer utfyllende bok om han. Jeg begynte i det små, kjøpte inn ekstra perm og ark samt klistremerker og snakkebobler..hihi..Limte inn bilder, billetter, stickers etc. En enkel scrappeform. Visste ikke at dette da hadde et eget navn… Etter det har det bare utviklet seg, og behovet for stæsj og utstyr har blitt større. Og det har krevd større plass. Heldigvis har jeg et stort hobbyrom som bare er mitt. Dette har blitt min hoved hobby, den gir med det pusterommet jeg trenger i en hektisk hverdag. Lager mest kort, men holder på med litt småtterier av andre ting, binding av kranser, andre diy ting og maler litt keramikk. 

Jeg blir inspirert av alt rundt meg, det være seg flotte blogger/utfordringer, butikker, reklame, Pinterest etc. Jeg ser alltid etter noe jeg kan bruke til mitt formål. Noe jeg kan gjøre om og lage i papirutgave. Jeg bretter mye 3D, ofte lager jeg malene selv. Liker når jeg kan sitte og bryne meg på det. Men lager mange kort, fint å kunne variere litt. «Lyst til å gjøre/prøve» lista mi er kjempe lang, jeg noterer meg hva jeg kunne tenke meg å brette. Den lista begynte jeg med for 7-8 år siden…så..phu! Det kommer mer på enn jeg klarer å stryke ut…hihi…

Takk for at jeg får være med på Design Teamet, dette blir morsomt og lærerikt 


Klem


****************************************************

Hilde Larsen - Tindaloo

Heisann! Jeg heter Hilde men er best kjent som Tindaloo på nettet, og vakre Vesterålen i Nord-Norge er mitt hjem. Jeg er en 39 år gammel scrapper ~ peppermø, bibliofil, og nerdete fangirl som elsker alle ting Sci-fi & Fantasy ♥ Doctor Who & Supernatural! 

Jeg har alltid likt å ta bilder, male og være kreativ, helt siden jeg var liten. Så introduserte ei venninne meg til en helt 'ny' type hobby i 2006, scrapbooking! Jeg kjøpte litt forskjellig stæsj og lagde snart mine første LO'er og fant ut at papirhobby var absolutt min greie. Men da jeg oppdaget kortlaging og stempling, DA først ble jeg hekta! Og siden har samlingen min har økt jevnt og trutt, såpass at jeg får høre jeg har like mye scrappe-ting som vår lokale hobby-butikk... hehe, jeg tror nok jeg har mere!.. Med noen tusen stempler kan man vel trygt si jeg er litt stempel-gal ;) 

En av mine aller største inspirasjonskilder er Tim Holtz, og 99% av alt jeg lager er distress ink på, og akvarellmalt ~ ofte med en kombinasjon av twinkeling H2O og distress :) 

Jeg er ufør, og med mye vondter og hender som ikke alltid virker, får jeg ikke alltid lagd alt som jeg ønsker og har ideer til ~ men jeg vet seriøst ikke hva jeg skulle gjort uten denne hobbyen, bloggen min (som nylig hadde 7års jubileum!) og det utrolig flotte scrappe-miljøet som man kan finne med et par tastetrykk på nettet! Når jeg ikke er i form til å scrappe, så sitter jeg og surfer og finner inspirasjon, på youtube eller facebook, forum og flotte utfordringsblogger, som PapirPlaneten! Takk for at jeg får være med på DesignTeamet ♥


***************************************************

Annelen Våge - Annelen's hjørne

Heisann!

Eg heiter Annelen Våge, 74-modell og kjem frå Florø i Sogn og Fjordane. Her bur eg ilag med sambuer, ein aktiv hund og ein katt.

Eg huska ikkje når eg begynte med denne hobbyen, men det har blitt nokre år no. Eg har alltid likt å pynte albumsider, men då skjønte eg ikkje at det hadde eit navn... No blir det som oftast kort eg lager, men innimellom blir det ei albumside eller to. Har vel ingen spesiell stil så vidt eg veit. Eg lika å prøve ut forskjellige bretteteknikka, nokre ganger tek det ei tid før lyset kjem på. Men gir meg sjeldent.

For meg er scrapping og fjelltura den beste terapien eg kan få. Når eg setter meg ned med hobbyen, finner eg roen (som oftast, visst det ikkje er noko som gir meg fullstendig hodebry då ;-) ).

Har begynt å utforske PL og mixed media etter at eg rota meg på kurs. Og dette er to ting eg vil prøve meg meir på.

Gleder meg til å prøve meg som DT her på Papirplaneten og ikkje minst bli kjent med dokke andre i teamet :-)

Klem

Uttrykksikonet smile